Përfitimet për të lidhur cloaking

Link cloaking i referohet ndryshimit të një lidhje Filialin në mënyrë që Filialin kodimi nuk është e dukshme. Pasi lidhja është i fshehur është ridrejtuar pastaj në faqen e internetit Filialin në mënyrë që komisioni të marketer Filialin është e mbrojtur. Zakonisht lidhjet Filialin janë shumë të gjatë dhe të vështirë për të kujtuar, kështu cloaking e tyre i bën ata të lehtë për t'u përdorur dhe për të menaxhuar.

Përfitimet për të lidhur cloaking

1. Komisionet humbjet janë ulur.

Ndonjëherë njerëzit do të vizitoni një faqe të produktit dhe pastaj të zëvendësojnë lidhjen e tyre Filialin për të tutë. Disa rrjete do të lejojë përdoruesit për të blerë duke përdorur lidhjen e tyre, kështu që nëse kjo ndodh ju do të humbni komisionin.

konsumatorët të tjera mund thjesht shkoni në faqen kryesore dhe për të marrë off pjesë Filialin e lidhjes për të blerë direkt nga Filialin në vend të jush.

Cloaking lidhjet tuaja do të shkurtuar në këto dy praktika dhe të ndihmojë në mbrojtjen e komisioneve tuaja.

2. Cloaking ndihmon me ndjekjen. Ka plugins që bëjnë një punë të madhe në këtë. Ju mund të përdorni ato për të mantel lidhjet tuaja dhe pastaj ata do të pista të gjitha klikimeve duke shkuar për lidhjet tuaja Filialin. Kjo do t'ju ndihmojë të kuptoj se cilat pjesë të faqen tuaj te internetit apo blog paraqitjen, Faqet më të reja janë të fituar sasi më të lartë të komisionit.

3. Rrit normën tuaj klikoni-nëpërmjet (CTR). lidhjet Filialin kanë një tendencë të jetë pëlqeu për syrin dhe mjaft të gjatë dhe të rëndë. Shumë njerëz janë të fikur nga ata. Pra, nëse ju bërë ato të duken më të pastër dhe si ata janë quajtur për faqen tuaj te internetit, atyre më shumë njerëz do të ndjehen të prirur për të klikoni mbi to dhe të bëjnë blerje nga lidhjet tuaja Filialin.

4. Mund të rrisë normat e tuaj të ofrimit të postës elektronike. Shumë shpesh, kur lidhjet Filialin janë të përfshira në email që mund të shkaktojnë filtra spam. Kjo mund të rezultojë në email tuaj marrjen e zezë. Kurdo që jeni duke përdorur lidhjet Filialin në fushatat e marketingut tuaj të postës elektronike ajo është gjithmonë një ide e mirë për të mantel ato.

5. menaxhimin e lehtë dhe i përshtatshëm Lidhje: Nëse keni nevojë për të ndryshuar lidhjet tuaja Filialin për ndonjë arsye ajo mund të jetë shumë e lodhshme dhe kohë-konsumojnë.

Në qoftë se ju përdorni një plugin thjeshtë WordPress për të mantel lidhjet tuaja procesi mund të jetë shumë e lehtë për t'u përdorur. Të gjithë ju duhet të bëni është të ndryshojë lidhjet tuaja nga një vend, dhe ata do të ndryshohet automatikisht kudo.

6. E bën të lehtë për të nuk ka ndjekur lidhjet tuaja Filialin. Mjaft shpesh vetullave Google për ta bërë ndiqni lidhjet Filialin. Kjo mund të çojë në blogun tuaj duke u potencialisht penalizohet e cila do të ndikojë negativisht renditjen tuaj në rezultatet e kërkimit.

Duke pasur për të shtuar manualisht atributin rel = nofollow do të jetë shumë kohë në qoftë se ju duhet të bëni atë çdo herë që janë duke krijuar një lidhje Filialin. Në qoftë se ju përdorni një plugin për të mantel lidhjet tuaja atëherë ky është një proces shumë i lehtë.

Gjëja më e mirë e të gjitha është që një herë lidhjet tuaja Filialin janë cloaked, ju mund të ri-muri si shumë herë si ju doni të, dhe ata ende do të cloaked. Praktika e cloaking lidhje Filialin është padyshim një që të gjitha marketers Filialin duhet të përdorin në baza të rregullta.